Dovlecei pane

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2013 | 30544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel marisor
  • 4 oua
  • sare, piper dupa gust
  • faina (6-7 linguri)
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il feliem subtire.

Punem sare peste feliile de dovlecel si le lasam la scurs intr-o strecuratoare, o jumatate de ora.

Ouale se mixeaza cu faina si condimentele pana obtinem o compozitie de consistenta aluatului pentru clatite.

Punem o tingaie cu putin ulei la incins, trecem feliile de dovlecel prin amestecul de ou cu faina si le prajim la foc mare pe ambele parti.

Se pot servi calde si reci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

29.09.2013, 20:37

Foarte buni sunt si mult imi plac

Lia_ 1

30.09.2013, 06:51

f frumusei
eu nu ma omor dupa dovlecei dar pane sau in zacusca mi-au placut

bianca92 1

14.10.2013, 21:09

Preferatii lui tata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de branza